De verhalenmakers

Breda Stad in een Park is er vóór en dóór Bredanaars. Daarom is het belangrijk om juist ook zoveel mogelijk lokale verhalen te delen.


We hebben twee enthousiaste verhalenmakers die aan de slag gaan om deze verhalen op te halen: Simon en Wout. Simon (2003), woont in Prinsenbeek en studeert Liberal Arts & Sciences in Tilburg. Duurzaamheid is belangrijk voor hem en het vertellen over oplossingen voor maatschappelijke problemen past goed bij zijn studie. Wout (1981) woont in de Haagse Beemden. In zijn werk richt hij zich op duurzame mobiliteit. Daarnaast wil hij graag lokaal een bijdrage leveren aan een groenere omgeving. Het delen van verhalen is daarbij een belangrijk onderdeel.

Waar denk jij aan als je mag dromen over Breda als stad in een park? Een droom, dat mag van alles zijn. Ons volkslied zegt niet voor niets: "Breda, gij blijft de schoonste stad van het Zuiden". Ben of ken jij iemand wiens verhaal hier zeker ook gedeeld moet worden, stuur dan een mail naar chava@bredastadineenpark.nl

Simon van Geene

Wout Zellenrath