Gezocht

Vrijwilligersvacatures:

Voorzitter bestuur & bestuurslid communicatie
stichting Breda Stad in een Park

Tijd - min. 4 uur per week

De natuur is de basis van het leven. Zonder natuur geen leven, ook niet voor ons als mensen. Meer biodiversiteit zorgt voor een sterkere natuur en dat is goed voor de gezondheid, leefbaarheid en  welzijn van mens en dier en het opvangen van gevolgen van klimaatverandering. Vooral in de stad is het nodig om de kracht van de natuur weer terug te brengen in ons dagelijks leven. Met Breda Stad in een Park willen wij iedereen in Breda weer in verbinding brengen met de natuur en met elkaar de biodiversiteit versterken. Samen maken we van Breda een stad in een natuurpark!

Breda Stad in een Park is een sterke community die vaart op het samen doen en inspireren. Naast de community, bestaan we ook als onafhankelijke stichting met een bevlogen bestuur waarin we onder meer werken aan het organiseren van bijeenkomsten, het mogelijk maken van projecten, het verbinden van groene doeners en het bereiken van de status National Park City. Vanaf nu is er weer ruimte voor nieuwe bestuursleden.

Ben jij:

een Bredanaar met een hart voor groen?

wil je van Breda een Stad in een Park maken?

houd je ervan mensen en bedrijven te enthousiasmeren?

minstens 4 uur per week beschikbaar?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Bestuurservaring en/of kennis van onderwerpen als biodiversiteit is fijn, maar belangrijker is dat je zin hebt om aan de slag te gaan.

We hebben twee vacatures: Voorzitter en Bestuurslid Communicatie.
Wil je eerst eens met ons kennismaken om te kijken of het wat voor jou is? Neem contact met ons op!

Social media held om ons team te versterken

Tijd - 1 tot 2 uur per week

We zijn op zoek naar een held die het social media team wil versterken. Je helpt mee met het bedenken en plaatsen van content en het ontwikkelen van een toffe social media strategie. Wil jij impact maken door Breda Stad in een Park online te laten stralen? Geef je op

Foto's:

Heb jij foto's van Breda die de groene pracht van de stad laten zien? Het media team van Breda Stad in een Park heeft ze hard nodig om de groene beweging aan te jagen. De foto's zullen gebruiken worden op de website en social media kanalen. 

Denk aan foto's van groene plekken, mensen die tuinieren of van het groen genieten, wilde dieren en planten en kunst in de groene ruimte.